Paulina

 

 

Svensk Alpin Skidåkare

Grassl

MIN HISTORIA

 

 

Jag växte upp i Sunne, Värmland med mina tre äldre systrar och mamma & pappa. Pappa har tagit SM guld i störtlopp och mina systrar har också tagit massa SM medaljer. Jag började åka skidor när jag var två år och började tävla vid fem års åldern.

 

Som ungdom vann jag det mesta och plockade flera medaljer under USM och YJSM.

När jag blev senior 2010 fortsatte det i rätt spår och jag fick en startplats i den svenska truppen till Junior VM i Frankrike där jag tog en 14e plats och vann min klass på Yngre Junior VM. Efter det kom jag med i det Svenska Alpina Landslaget i både Junior och Europacup laget. Två år senare blev jag uttagen till Junior VM i Italien 2012, där jag slog till med en silvermedalj.

 

Jag drabbades av sjukdommar och skador kommande åren och fick operera båda benhinnorna på grund av kronisk kompartment syndrom. Tog studenten från skidgymnasiet i Torsby 2014 och stod på egna ben efter det.

Förra året präglades av inflammation i båda knäna som sedan ledde till en förslitningsskada. Trots det lyckades jag ta brons på SM i slalom i februari efter två meriterade världscupåkare. Rehabilitationen under sommaren har gått bra och jag hoppas stå på snö inom en snar framtid!

CONNECT WITH ME

 

 

 

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

paulina@grassl.se

 

 
 
 

Kontakta mig

Adress: S:t Torgils väg 5c 69237 Kumla

Email: paulina@grassl.se

Telefon: (+46) 072-5094380

© Copyright. All Rights Reserved.

Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.

- Harriet Tubman