PAULINA GRASSL

Swedish Alpine Skier

RICHARD JACOBSSON - Best In Shape

 

  • Licensierad personlig tränare
  • Licensierad kostrådgivare
  • Lång erfarenhet från träning, kostlära och tävling
  • Brinner för att hjälpa människor nå nya nivåer

 

Med lång och gedigen bakgrund från träning och hälsa har jag byggt upp en solid erfarenhet som jag på bästa möjliga mån vill dela med mig av till mina klienter för att de ska uppnå de mål vi tillsammans sätter upp. Med egen erfarenhet från att tävla i både styrkelyft, athletic fitness och classic bodybuilding är jag väl införstådd i vad som krävs för att ta sig ända fram och hur viktigt det är med detaljerna i de olika momenten för att nå sina mål.

 

Alpingaraget startade 1994 och är ledande på alpin utrustning i Sverige. Vi är samma personer i e-handeln som arbetar i butikerna i Stockholm. Du är alltid välkommen in för personlig service, och vi ser fram emot att få hjälpa dig till en bra dag på berget.

 

Har du frågor angånde produkter eller behöver du råd och vägledning inför ett köp? Maila: info@alpingargaget.se eller ring till butiken på 08-16 50 10 så får du hjälp av deras kunniga personal.

Beyond-X

 

  • The company is owned by Gunnar and Karin Bergstedt. Gunnar is a former national team and professional skier but then under the name Grassl.
  • 12 employees in the Swedish main office
  • An international network of distributors and representatives that are active in over 30 countries.
  • Owns and operates its own sewing factory in Poland with 70 employees. This also houses, other than sewing textile, printing capability for both screen and digital printing.

Klubbelva

 

Vår anläggning är anpassad så att du har många olika alternativ för din träning.Här passar du in som aldrig tränat förut, precis börjat träna eller tränat en längre tid. All vår Coachning ingår i ditt medlemskap och vi hoppas att du uppskattar det och ser det som en värdefull investering i ditt liv.

 

Vi hjälper alltid dig vid eventuella frågor eller funderingar kring din träning.

Ski Sunne - Här kan du och familjen i lugn och ro öva inför fjällsemestern. Flera gånger i veckan om ni vill. Som en fjällsemesters.

BESÖKSADRESS

 

Ski Sunne skidanläggning

Hån 67

686 94 Rottneros

RECEPTION & BOENDEBOKNING

 

Telefon +46 (0) 565 602 80

Mobil +46 (0)70-331 90 99

Medlemsavgift : 300 kr för familjemedlemsskap. 200 kr för enskild medlem

stötta gärna klubbens ungdomar genom ett stödmedlemsskap:

100 kr ( inga skyldigheter & rättigheter ).

Hur gör du för att betala din medlemsavgift.

Betala aktuell summa på klubbens bankgiro 5245-4329

eller SWISHA pengarna på nr. 1231067834

*** märk betalning med personnummer / namn. ***

skicka sedan ett mail till info@sunnealpina.se med namn och personnummer

Atomic creates individually perfect products for racers and free skiers, for cross-country skiers and touring skiers, for beginners and Olympic champions. Every product made by Atomic is the perfect combination of heart, soul and enthusiasm, reflecting the know-how of experts and the passion of every Atomic employee for skiing.

Torsby idrottsgymnasiums alpina inriktning är en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU ). Du som söker till Torsby idrottsgymnasium och bor utanför Värmland, måste få din hemkommuns godkännande för att få gå här. Att skolan har regional alpin inriktning innebär inte lägre ambitionsnivå. Här gäller studier i förening med idrottslig elitsatsning.